Voordrachten en events

Wilt u een originele thema avond gaande over voeding? Zoekt u een voordracht of wilt u meer weten over een bepaald voedingsonderwerp?

Voordrachten zijn ideaal om een grote of kleine groep te informeren over een bepaald item. Gezonde voeding of specifieke thema's kunnen aangevraagd worden. 

Een volledig evenement i.f.v. voeding kan eveneens voorzien worden. 

Interesse? Neem contact met mij op!


Kinderobesitas LOK-vergadering artsen

Meermaals per jaar organiseren artsen uit een bepaalde regio LOK-vergaderingen waar er sprekers uitgenodigd worden en ervaringen uitgewisseld worden. Het thema was deze keer obesitas, in het bijzonder kinderobesitas. Hierbij mocht ik als gastspreker mijn ervaringen delen en dokters meer uitleg en tips geven over dit onderwerp.

Met dank aan Dr. Degrande en Dr. Libbrecht.


Diabetes voor verpleegkundigen

Team Parmentier organiseert regelmatig interne voordrachten om kennis en ervaringen met elkaar te delen. Nathalie Vantieghem, een verpleegkundige met wie ik de opleiding diabeteseducator heb gevolgd, wilde een voordracht geven over diabetes. Als gastspreker mocht ik meer informatie komen geven over diabetesvoeding.

Met dank aan Team Parmentier en Nathalie Vantieghem.


Ladies night Rotary Menen

Op initiatief van Rotary Menen werd een ladies night georganiseerd met als thema 'Gezonde voeding'. Er werd een voordracht voorzien, gevolgd door een kookworkshop en degustatie. Op het einde werd een goodiebag geschonken met receptjes, gadgets en info.

Met dank aan Rotary Menen, Keukens De Keyzer, Restaurant Oud Stadhuis en Peter Bulcaen.